Nå blir det kamp om Extra kundene – ny Coop Extra åpner 31.okt

Coop Prix i Rådhusgaten har som mange sikkert har fått med seg vært stengt noen uker nå. 31.okt er det duket for åpning og da i ny drakt.

Arbeidet med oppussing av lokalet, ny innredning med mer er i full gang i Rådhusgaten. Det har tidvis vært litt trafikkaos i sentrumsgata når store vogntog/trailere står i kø for å hente gammel innredning eller levere ny innredning.

Når kalenderen sier november er allerede første dag som ny Coop Extra unnagjort. Og det blir spennende å se utviklingen da «butikksøstrene» bare ligger med noen hundre meter avstand mellom hverandre. Trolig vil nok de fleste fortsette å handle der de gjør. Butikkatmosfæren og de ansatte vil nok spille en stor rolle mellom de to butikkene.

Også på Tau blir det store forandringer
Som vi har skrevet om tidligere så blir det forandringer også på Tau når Coop Prix Prestamarka åpner i ny drakt høsten 2020.
Også denne åpner i ny drakt som Coop Extra.

Som mange også har fått med seg er Coop Prix i Torgerkrossen revet til fordel for det nye kjøpesenteret. Også denne åpner i ny drakt som Coop Prix når utbyggingen er ferdig.

Det er altså slutt for Coop Prix sin del på Tau og Jørpeland. Men med all sannsynlighet blir tilbudet bedre og butikkopplevelsen noen hakk bedre på alle de nevnte plassene.

Legg igjen en kommentar