Nå er 7-nuts festivalen offisielt igang

I dag mandag 14.april er den koronatilpassede vandrefestivalen med 4- og 7-nuts turer offisielt i gang.

Festivalen ble som mange andre et offer for koronasituasjonen både Norge og verden er i akkurat nå. Derfor meldte arrangørene tidligere om at festivalen blir utvidet til å vare mellom 14.april og 19.mai.

Festivalen var planlagt å starte med et felles arrangement på Rosehagen fredag 17.april, 4- og 7-nuts tur inkl gnagsårfest lørdagen og avsluttende blåtur på søndagen. Dette gikk ikke helt som planlagt og dermed tilpasset arrangøren festivalen slik at den i det minste kunne bli gjennomført.

Foto: Privat

Mandag morgen stilte drilltroppen av Spaserlauget i Dollardalen med skilter og stasj, melder Spaserlauget på sin fecebookgruppe. Årets utvidede Jørpeland rundt gjøres i dag klar til festival. Arrangøren satser på å komme i mål i løpet av dagen slik at turen skal være ferdig merket til tirsdag.

Spaserlauget oppfordrer alle til å delta og vil du dele turen opp i flere dagsetapper er det også fullt mulig. På baksiden av de flotte nye toppskiltene er det klistret en bokstav. Klare du å fange alle bokstavene innen 19 mai er du kvalifisert til diplom. Vipps NOK 50 til 595 846 så sender arrangøren en diplom til deg, opplyser Spaserlauget.

Arrangøren vet også at noen har et ønske om å prøve å sprenge lydmuren og for de er det bare å starte Stravaen, der ligger det et segment som heter Jørpeland vandrefestival (www.strava.com/segments/23356285) og bestenotering her vil få heder og ære, klarer noen å slå Torstein Barkve sin tid, spør arrangøren?

Torstein Barkve gjennomførte 7-nuts turen på like over 3 timer i 2019, hele 40 minutt raskere en andre plassen på listen.

Legg igjen en kommentar