Når blir det mer aktivitet for ungdommer i kommunen

Søndag ble det gang i Strand Bygdeungdomslag igjen. Etter en tid uten noe aktivitet hadde styret forrige søndag styremøte. I den forbindelse ble også egen side på Facebook og Instagram opprettet og tatt i bruk.

Styret: f.v bak: Maicen Ravnås(leiar), Henriette Norgren(Infoleiar), Tomine Ravnås(nest-leiar). F.v framme: Malene Lekvam(kasserar), Bernt Moen(tevling/aktivitetsleiar). Foto: Strand Bygdeungdomslag

Nå planlegges nye aktiviteter for bygdeungdommen. Først ut er en julequiz den 5.desember kl. 20.00, men sted er enda ikke bekreftet i følge ungdomslaget. Så følg med på Strand Bygdeungdomslag på facebook!

Styret kan også meddele at det blir flotte premier og quiz fra Strand BU sin egen quizmaster og kasserer, Malene Lekvam, på julequizen. Strand BU stiller med pepperkaker og mye digg, og deltakerne må bare stille med godt humør, skriver de i en facebook post.

Julequizen er åpent for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer. Målgruppen er 16-30 år, så det er bare å stikke innom for ekstrem quiz, info fra den ambisjonsrike og underholdene lederen vår Maicen Ravnås, og selvfølgelig en koselige kveld, skrives det.

Strand BU oppfordrer de rastløse til å kikke på nbu.no for å lese litt generelt om bygdeungdomslaget i Norge. Stikk gjerne innom facebook sidene til de andre lokallagene i Rogaland for litt informasjon om hva som skjer her i lokalmiljøet.

Norges Bygdeungdomslag

Norges Bygdeungdomslag er en landsdekkende, frivillig og demokratisk ungdomsorganisasjon som jobber for levende bygder, og for å gi våre medlemmer alle muligheter. Vi skaper sosiale møteplasser på bygda, og jobber for at bygda skal være et reelt alternativ når unge velger bosted. Vi mener det er et gode å ha bosetting og næringsliv i hele landet.

Vi har omtrent 7000 medlemmer i rundt 100 aktive lokallag. Vi har 12 fylkeslag. Medlemmene er i hovedsak mellom 16 og 30 år, men vi har ingen nedre eller øvre aldersgrense

Legg igjen en kommentar