Nordic Roads sparer miljøet og lommeboka til kundene, gjennom lokalt oppkjøp

De to lokale selskapene Quality Steel Solutions og Nordic Roads slår sammen kreftene. Sammenslåingen vil gi et bedre utgangspunkt både for kundene og for selskapene.

Det er Helge Alsvik i QSS og Kjell Bernt Fossmark og Erik Ødegård i Nordic Roads som nå går sammen i driften av Nordic Roads AS.

I snart ti år har lastebiler fullastet med stål kjørt fra Jørpeland, til entreprenører over hele landet. Flere ganger i uka har én lastebil gått fra Nordic Roads, og èn har gått fra Quality Steel Solutions. Med ulike produkter, men til de samme kundene. Fra 2021 kjøres alt ut i samme forsendelse når selskapene slår sammen krefter i ett selskap.

I produksjonshallen til Nordic Roads på Jørpeland, står tre menn med lang erfaring fra anleggsbransjen. De har nylig signert en avtale som gjør at de går sammen for å spare både miljøet og lommeboka til entreprenører i bygg- og anleggsbransjen over hele landet. Med bedre flyt i logistikk og større utvalg, kan kunder nå få alt stål som stadig slites ut i knusemaskiner, gravemaskiner, hjullastere og snøploger.

  • Dette gagner dagens kunder i begge bedriftene. Det blir lavere transportkostnader, og bedre priser når de får alt fra en leverandør, sier Erik Ødegård, daglig leder i Nordic Roads.

Kjell Bernt Fossmark, tidligere salgsleder i QSS er tydelig på at pris sammen med rask levering og kvalitet, er det viktigste konkurransefortrinnet man kan ha som leverandør til bygg- og anleggsbransjen, og ser dermed på satsingen som strategisk riktig. I tillegg føles det riktig å spare unødvendig transport på kryss og tvers over hele landet.

Selv om bedriftene slår seg sammen, er de bevisste på å ivareta de tette relasjonene til kundene. Hver eneste kunde forholder seg til samme person som de har gjort før, enten de trenger ny mantel til en konknuser, eller ferske tenner til en gravemaskin.

Om Nordic Roads
Nordic Roads tilbyr nå alt stål til alt som slites ut på anleggsmaskiner. Veiskjær til snøplog, tenner til skuffe på gravemaskin, slitestål til steinknusere, hjullastere og boremaskiner. Dette stålet bidrar til å bygge landet, fra Alta til Lindesnes.