Ny humorserie hver fredag – Hils på Asgut Wolff

iRyfylke treffer Asgut på ferjekaien på Tau en fredag. Asgut venter på bussen som tar han hjem, men han liker å vente. Som regel værtfall..

Han er ganske pratsom, men vi forstår ikke helt hvor han er fra først. Med svele og kaffe fra ferjen i munnen høres det først ut som han er fra Island, men han forteller fort at han er fra en plass i Ryfylke. Årsaken til misforståelsen viser seg å være at han har godt utvannet dansk dialekt. Han er nemlig født i Danmark, men flyttet frivillig til Norge under tvang.

Ikke liv uten humor
Asgut er en skikkelig skøyer som har fylt 20år over 2 ganger. Men han sier at på innsiden så er han visst nettopp blitt nesten voksen. Han forteller at humor er den beste medisinen, bortsett fra alt det andre som virker på alt utenom det å tabbe seg ut. Det meste er egentlig om hverdagslige ting ofte forbundet med egne tabber.

Han er veldig glad i å skrive, men hadde det ikke vært for teknologien, så hadde han ikke skrevet ned noe i det hele tatt. Han kan rett og slett skrive fint lite annet en navnet sitt. Så nettbrettet, mobilen og EDB’en er hans kjærligste verktøy.

Fredagshumor serie i nettavisen
Asgut er veldig opptatt av å glede andre å spre humor og latter på sin livsvei. Derfor var han ikke vanskelig å be, når vi foreslo at han kunne spre litt latter i nettavisen.

Hvilken annen måte å døpe helgens fødsel med, en litt humor tenkte vi.

En stund fremover vil vi derfor dele noen av historiene som Asgut allerede har publisert men nå deler med dere lesere. Så fredager når lunchkaffeen er varm, kan du nyte historier med tabbe, latter og livet som nøkkelord.

Legg igjen en kommentar