På søndag er det julemesse i Bjørheimsbygd

Julemessen i Bjørheimsbygd har vært et veldig populært arrangement de senere årene. Her finner du mange flinke og dyktige mennesker fra Ryfylke som lager flotte ting på hobbybasis og små bedrifter som får en flott mulighet til å vise seg og produktene sine frem. 

Den første helg i advent ønsker, Rita og Hallgeir Hinna i Team Forever Sport at folk i Strand kommune skal forbinde med Julemesse i Bjørheimsbygd. Førstkommende søndag, 1. desember kl 12-15 på Bjørheimsbygd skole åpnes dørene for andre gang i duoens regi. Juleforberedelsene kan dermed starte. 

På messen kan du finne alt fra håndarbeid som strikking, sying, trykk og hekling til kort, esker, glasskunst, lys og pynt. Selvfølgelig lages det mye som passer til jul i disse tider, men du finner også ting som kan glede til hverdags. 

Gjestene kan både kjøpe julepynt og julegaver som vil glede noen og enhver, kose seg med noe å bite i sammen med en kopp kaffe, slå av en prat, eller kanskje finne noe annet flott å kjøpe til seg selv. 

Vi ønsker at dette skal bli et flott årlig arrangement hvor folk skal få mulighet til å se alle disse flotte produktene og støtte de lokale små bedriftene, sier duoen. Julemessen har lengre tradisjoner en de to siste årene, men Rita er usikker på hvor langt tilbake det går. Selv ønsket de at messen ble lagt til første søndag i advent for å kunne skape en fin juletradisjon for fremtiden.

Målet er å gi en god julestemning for hele familien. I år blir det også flere aktiviteter for barna. Dette blir er flott arrangement å ta med familien på. For å gjøre søndagen komplett kan julemessen fint kombineres med julemiddag på Vaulali, legger Rita til.

Legg igjen en kommentar