Påvist smitte hos en ansatt hos Tau Mekaniske Verksted A/S

Torsdag 22.10 oktober testet en ansatte hos Tau Mekaniske Verksted A/S positivt på Covid-19, skriver Strand kommune på sine nettsider.

Vedkommende ankom Norge med bil sammen med fire andre utenlandske arbeidstakere via Color Line fra Hirtshals onsdag 20:45 med ankomst Kristiansand 23:59. I henhold til interne rutiner hos Tau Mekaniske Verksted A/S dro de ved ankomst direkte til forlegningen i påvente av Covid 19 test.

Testing ble utført torsdag formiddag, og i tråd med rutine har de ansatte vært i karantene fra ankomst og frem til prøvesvar forelå torsdag kveld. Vedkommende med påvist smitte er nå isolert, og reisefølget på fire er i karantene. Ingen av de fem har hatt sykdomssymptomer

Smittevernlege i Strand kommune, Anja De Jong, har vært involvert og følger opp hendelsen. Situasjonen er under god kontroll, står det avslutningsvis.

One Comment

  1. […] Strand kommune viser oversikten at tallet på smittede har økt til 15 personer etter én registrert smittet ved Tau Mek. Verksted. Fra før er det registrert ét dødsfall. Antallet testede personer har økt med 144 til 3565 den […]

Comments are closed.