Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://iryfylke.net

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Vi samler inn informasjon om deg under skjemainnleveringsprosessen på nettstedet vårt.

Mens du besøker nettstedet vårt, sporer vi:

Formfeltdata: Formularfeltdata inkluderer de tilgjengelige felttyper når du oppretter et skjema. Vi bruker dette til for eksempel å samle inn informasjon som Navn, E-post og andre tilgjengelige felt.
Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som geolocating brukere og reduserer falske aktiviteter.
Transaksjonsdetaljer: Vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan gi abonnementspakker og holde oversikt over betalingsinformasjonen din for abonnementspakker!
Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over formelementer mens du surfer på nettstedet vårt.

Når du fyller ut et skjema, ber vi deg kanskje om å gi informasjon, inkludert navn, adresse, e-post, telefonnummer, kredittkort / betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord og eventuelle andre skjemafelter som er tilgjengelige i skjemabyggeren. Vi bruker denne informasjonen til formål, for eksempel, til:

Send deg informasjon om din konto og bestilling
Svar på dine forespørsler, inkludert transaksjonsdetaljer og klager
Behandle betalinger og forhindre svindel
Sett opp kontoen din for nettstedet vårt
Forfølge alle juridiske forpliktelser vi har, for eksempel beregning av skatter
Forbedre våre formetilbud
Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem
Eller hvilken som helst annen tjeneste var det bygget form som ble opprettet for å overholde, og det er nødvendig informasjon
Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut skjemafeltene for fremtidige innleveringer.

Vi lagrer generelt informasjon om deg så lenge vi trenger informasjonen for de formålene vi samler inn og bruker, og vi er ikke lovlig pålagt å fortsette å beholde det. For eksempel vil vi lagre skjemainnsendelsesinformasjon for XXX år for geolokering og merking. Dette inkluderer ditt navn, adresse, e-post, telefonnummer.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Vi samler inn og lagrer informasjon du sender til oss når du gjør en bestilling, med det formål å reservere dine forespurte mellomrom på vårt arrangement og opprettholde en opptreden.

Vi samler og lagrer informasjon du sender til oss om hendelser (og tilhørende steder) du vil publisere på nettstedet vårt.

Vi kan bruke informasjonskapsler til midlertidig lagring av informasjon om en bestilling pågår, samt eventuelle feil- / bekreftelsesmeldinger mens du sender inn eller administrerer hendelsene og stedene dine.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Kart

Vi bruker Google-tjenester til å generere kart og sørge for autokomplett når du søker etter hendelser etter sted, som kan samle inn data via nettleseren din i samsvar med Googles personvernpolicy.

Analyse

Google Analytics – https://policies.google.com/privacy?hl=en

Hvem i administrasjonen har tilgang til dine opplysninger

Medlemmer av vårt team har tilgang til informasjonen du gir oss. For eksempel kan både administratorer og redaktører få tilgang til:

  • Form innsending informasjon og andre detaljer relatert til det.
  • Kundeinformasjon som navn, e-postadresse og adresseinformasjon.

Vårt team har tilgang til denne informasjonen for å bidra til å oppfylle oppføringer og støtte deg.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Ingen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se og redigere sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Registrert brukerinformasjon blir beholdt i vår database på ubestemt tid. Manuell sletting kan gjøres på forespørsel. Eventuell informasjon som ikke bes slettes blir brukt av oss for å tilby bedre tjenester. informasjon blir på ingen måte delt med andre eller brukt i andre sammenhenger en relatert til dette nettstedet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. Vi deler ikke opplysninger (innholdskapsler) med tredjeparts selskaper.

Vår kontaktinformasjon

Vi kan kontaktes vedrørende spørsmål om personvern eller lignende på epost: [email protected]
Vi forsøker å svare på alle spørsmål så raskt som mulig.

Betalingsmetoder

Dersom vi tillater betaling av noen form på nettsiden gjelder den respektive betalingsformidlingens personvern etc. Paypal, Visa/Mastercard, Vipps m.fl. Vi samler ikke inn og lagrer betalingsdetaljer annet en beløp, og betalingsstatus.