Preikestolen Golfklubb i lag NM

Preikestolen Golfklubb deltok for 5. gang på lag NM og i år gikk turen til Sandefjord GK.

Herrelaget bestod av Morten Mæhle, Kenth Tore Andersen, Kenneth Nyman Larsen, Rune Sørbø og Kato Lambrechts. Kaptein for herrene var Lars Andreasen.
Damelaget bestod av Siv Sørbø, Rebecca Sørbø og Ingrid T Sivertsen Andreasen hvor sistnevnte også var kaptein.

Etter dag 1, lå damene på femte plass etter 2 x 18 hull. Første runde gikk Rebecca og Siv Sørbø foursome og andre runde Rebecca Sørbø og Ingrid T Sivertsen Andreasen fourball.
På finaledagen gikk alle tre damene single runde, der de to beste score ble tellende for laget.
Damene endte på en 6.plass med +105.

Damelaget Foto: Ingrid T Sivertsen Andreasen
Fullstendig scorecard
Leaderboard

Fakta Foursome & Fourball
Foursome er to spillere på lag som slår annen hver gang på samme ball, Fourball er to spillere på lag med hver sin ball der den med best score pr hull er tellende.

Herrene gikk på samme måte, bare de hadde to flighter i foursome og fourball dag. På finaledagen gikk også disse single runde. Herrene endte på 12. plass med +95.

Herrelaget Foto: Ingrid T Sivertsen Andreasen
Fullstendig scorecard
Leaderboard

Preikestolen Golfklubb lagene var gode ambassadører for klubben vår og har hatt en krevende, gøy og sosial helg under LagNM, i god lagånd og godt humør forteller Ingrid T. Sivertsen Andreasen i PRGK. Målet er nådd med å ikke bli sist på resultatlisten for både herrene og damene, og begge lag har forbedret resultatene fra i fjor, så nå skal det bare gå oppover til neste år.

Sandefjord GK kan være stolte arrangører over ett glimrende gjennomført lagNM 2. Div. Været var skiftende, med til dels mye regn, men også lange perioder opphold og sol.

Foto: Ingrid T Sivertsen Andreasen
Foto: Ingrid T Sivertsen Andreasen
Foto: Ingrid T Sivertsen Andreasen

Legg igjen en kommentar