Pressemelding: Endringer i nettavisen iRyfylke

Ryfylke Media AS har de siste to årene drevet nettavisen iRyfylke.net. Nettavisen har uten tvil vært en suksess med over 400.000 sidevisninger siden fødselen.

Det er daglig leder i Ryfylke Media AS som har fungert som ansvarlig redaktør i nettavisen siden starten, og det siste året også som medlem av Norsk Redaktørforening.

Nå velger Ryfylke Media AS å skalere ned nettavisen og rette fokuset på andre prosjekter. Som eneste journalist, med fulltidsjobb utenom har det ikke vært mulig å vie den tiden som kreves for å utvikle nye konsepter, forteller daglig leder Marius Bjørnør.

Nedskaleringen betyr i praksis at nettavisen fra i dag, tirsdag 01.06.2021, går fra å fungere som dagspresse med daglige nyheter til å fungere mer som ukepresse. Dette betyr at det i stor grad vil bli slutt på den daglige jevne nyhetsstrømmen med aktualitetssaker. Nettavisen kommer fremdeles til å følge opp politiske saker, små nytt og et utvalg andre saker.

Selv om nettavisen nå nedskaleres håper vi at leserne fremdeles ønsker å tipse om aktuelle saker og gi oss tilbakemeldinger om temaer som kan være interessant. Vi er også overbevist om at det i realiteten ikke blir den store forandringen. Færre saker blir det, men vi håper at de saken vi leverer leserne blir ekstra bra.

På sett og vis er det litt synd at dette skjer like før 2 års dagen, men etter snart to år i konflikt og med et hengende uønsket-stempel er det vårt ønske å rette fokuset på andre prosjekter. Det som var avgjørende i vektskålen til denne beslutningen er et stort ønske om å utvikle nye gode konsepter til befolkningen i Strand og Ytre Ryfylke, sier Bjørnør.

Ryfylke Media AS jobber i disse dager med mange spennende prosjekter. Prosjekter som vi en dag håper å vise frem til alle støttespillere, samarbeidspartner, lesere og innbyggere i Ytre Ryfylke. Med litt friere dager uten presset nettavisen uten tvil skaper, vil vi kunne fokusere mer på prosjektene som vil være med å løfte Strand kommune og Ytre Ryfylke, avslutter Bjørnør.

Ryfylke Media AS ønsker å takke alle samarbeidspartnere og lesere som gjennom nesten to år har støttet oss.