Rågoe med nominasjon på årets Gladmat

Lokalbedriften Rågoe som har spesialisert seg på norsk og kortreist fra Ryfylke, ble fredag nominert til årets nyskapning under årets gladmat.

Foto: Rågoe

Selv om det ikke ble seier, var de stolt over nominasjonen.
Juryen skriver følgende om vinneren: Årets nyskaper har imponert oss med bruken av sine råvarer, kunnskap og entusiasme. Matretten holder et høyt nivå, og viser oss at bærekraft og vekst ligger rett der nede i fjæra. Vinneren scoret høyt på alle kriterier, og ordet «Vekst» kunne ikke passet bedre her. Årets nyskaperpris går derfor til Smak av havet.

I fjor var Rågoe med på Ryfylkealliansen sin stand, og i år er første gang de stilte alene. Vi er svært fornøyd med å stille med egen stand. Fokus er da våre produkter som vi kan mye om, og kundene våre blir ivaretatt på en mye bedre måte. Gladmaten ble så mye mer enn vi forventet, både i forhold til nominasjonen og besøk og salg, forteller Guri Hovland i Rågoe.

Hun berømmer at området «Smak på Norge» et veldig godt tiltak . Her finner en ulike produsenter med fokus på norsk og kortreist mat. Både vi og publikum satte pris på dette, utdyper hun.

Vi syns også at det er flott å være en del av Bondens Marked. Positive , engasjerte og hjelpsomme folk. Gladmatfolkene må også berømmes. De er tilgjengelige og ordner opp viss en trenger hjelp. Takk til Gladmat fra Rågoe!

Legg igjen en kommentar