REKLAME | Hvem er B-BE Trafikkskole

Innehaver: Åge Henning Bakken
Sivilstatus: Samboer, 3 barn fra 13-19år
Alder: 42 år
Utdanning: Dansk Kørelærerskole i Brøndby Danmark og NORD Universitet, Stjørdal Norge.
Erfaring: 9 år som trafikklærer, 3 år som faglig leder i tillegg.

Eier og Daglig leder Åge H. Bakken. Foto: Privat

Valgte for snart 2 år siden å starte opp B-BE Trafikkskole på Jørpeland da stadig flere bekjente stadig kom med spørsmål om dette. Mange følte at Jørpeland trengte en egen trafikkskole. Luftet ideen hjemme med min samboer May Brit, da jeg vet at det å starte noe nytt tar mye tid og energi. Hun var positiv fra første sekund og har vært en kjempe støttespiller og en å spare med. Valgte navnet B-BE Trafikkskole, for å vise hvilke klasser som er våre satsningsområder.

Har også alltid hatt et ønske om å få til noe selv, hatt en liten gründer i magen. Jeg satte meg som mål å bli den foretrukne trafikkskole i Ryfylke. Nå etter snart 2 år angrer jeg ikke et sekund. Etter under et års drift begynte jeg å få så mye å gjøre at jeg måtte leie inn hjelp.

Dette første til at vi valgte i første omgang å ansette Veronica Jansen fra Hjelmeland nå i vinter. Ting har fortsatt å øke på å nå i sommer har vi fått inn 3 nye lærere. Kristoffer Ramsland fra Jørpeland, Anne Line Aanonsen fra Tau og Tor Inge Brokjøb fra Tau. Det endrer hverdagen litt, da jeg går fra å være den som gjorde alt, nå er blitt den som må organisere teamet mitt og legge til rette for at de kan gi dere som kunder den beste hjelp og veiledning på vei mot førerkortet.

Hovedbasen er på Jørpeland hvor vi i dag har våre faste kurslokaler, her foregår teori som må gjennomføres ved opplæring på klasse B-personbil og klasse BE-personbil med tllhenger. I tillegg har vi trafikale grunnkurs her på Jørpeland. De trafiale grunnkursene har vi også valgt å ha på Tau og nå siste Hjelmeland, for å spare foreldre for kjøring til og fra, noe som igjen gir en miljøgevinst. «Bruk hode, vi har bare en klode» legger Bakken til avslutningsvis.

Legg igjen en kommentar