Romjulscupen i innendørsfotball er tilbake

Romjulscupen er tilbake! Minnene sitter som støpt hos mange av oss som husker tilbake til de erverdige fotballturneringene som har blitt avholdt inne i Strandahallen. Nå får du igjen sjansen til å oppleve dette, enten som ihuga spiller eller tilskuer.

Romjulscupen slik vi kjenner den ble sist arrangert i 2014, og da var det Oddbjørn Mihle Strand og Lars Edvard Danielsen som hadde hovedansvaret, men med Staal Jørpeland IL som medarrangør.

Cupen hadde nok sin storhetstid på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet og det er som regel Staal som har stått som hovedarrangør. De siste ti årene har det ikke blitt mange cuper, men endelig får vi kjenne på nostalgien i Strandahallen igjen, sier Mihle Strand.

Denne gang er det ERA Konserter & Underholdning som er arrangør for cupen, men så har Oddbjørn Mihle Strand også fått være med å snekre sammen noe. Alle vi fire som er med som arrangører har vært med i cupen mange ganger og det blir en helt egen stemning med innendørsfotball i Strandahallen, legger Mihle Strand til. Vi har savnet dette lenge og det er vel hovedårsaken til at vi arrangerer det igjen.

Forhåpentligvis vil folk kjenne sin besøkelsestid og lage seg et lag. Cupens format er som før og vi håper at folk i tradisjon tro blir med, selv om det er mange år siden sist du spilte innendørsfotball, sier en håpefull Mihle Strand til iRyfylke.

Cupen arrangeres i Strandahallen på Jørpeland, 27. og 28. desember.

Praktisk info fra arrangøren:
* Antall spillere: 4 utespillere og 1 keeper, med eventuelle innbyttere.
* Aldersgrense: 14 år
* Pris: 150,- per spiller
* Påmeldingsfrist: 20.desember
* Premier til finalelagene

Påmelding og mer informasjon, se arrangementet her!

Legg igjen en kommentar