Ryfylke Elektriske legger ned butikken i Jørpeland sentrum

Vi skrev tidligere om Sun2 satser friskt på Jørpeland med nytt moderne solsenter, men i kjølvannet av dette så legges noe ned. Sun2 flytter fra sine lokaler i Oldeidegården og ned til Ryfylke Elektriske sine butikklokaler i Rådhusgaten.

Ryfylke Elektriske sin butikk med lamper, pærer og diverse legges altså ned slik den er i dag, mens installasjonstjenestene fortsetter som før. Daglig leder, Kjetil Svensen, forteller at det gradvis har gått nedover for lampebutikken over flere år. Nå ble det ikke regningssvarende å ha dørene til butikken åpne lenger.

Han kan allikevel betrygge kundene om at det fremdeles er mulig og besøke Ryfylke Elektriske på kontorer i deler av lokalet, døren vil bare være noen meter lengre ned mot Verkshotellet. Vi kommer også til å ha en storskjerm i gangen, hvor vi med hjelp av nettbrett kan styre skjermen og vise kunder det siste nye innen ute- og innebelysning.

Svensen synes det er trist for sentrumsutviklingen, men for deres del ble butikken lite regningssvarende mot slutten. Det med for eksempel LED lys er slik at mellom kunden har fått tilbud på en type LED lys og når disse skal leveres til nybygget, så har det kommer nye modeller. Lys- og lampeindustrien er i en eksplosiv utvikling, så det siste nye er nesten 2.generasjon når de blir levert til butikken, legger Svensen til.

Legg igjen en kommentar