Sjekk videoen av boligprosjektet Direktøren Høyde på Jørpeland

Nå i 2021 går trolig salget i gang på boligprosjektet Direktøren Høyde på Jørpeland. Et idyllisk prosjekt i hjerte av Jørpeland nemlig Jørpelandsvågen. Med nærhet til sjøen er du også oppe i høyden med blant annet Jonsokberget som nærmeste nabo.

Video av boligprosjektet

https://www.facebook.com/100001042788307/posts/3915605858484135/?d=n

Slik beskrives prosjektet på nettsiden

Idylliske Vågen. Nå kommer det beste av det beste

Vi tar nostalgien tilbake, og blander med de beste leiligheter og løsninger. Jørpelands sjarmerende småbåthavn får smakfulle leiligheter i varierte størrelser og prisklasser. Felles for alle er gode uteplasser. Store balkonger og takterrasser er høyt prioritert i prosjektet. Her skal du få maksimalt ut av det å bo både sjønært og solrikt. Leilighetene i Direktørens Høyde skal oppføres i den solrike lia ovenfor Jørpelandsvågen.

Øverste etasje vil trone luftig og høyt over bølgene i vågen. Første etasje får utsikt over bebyggelsen i det rolige nabolaget. Vågen blir bare mer og mer spennende, med estetiske og funksjonelle tilpasninger. Sjøen, brygger og Rosehagen er der nå, men butikker og nye etableringer vil igjen skape tyngde. Vi kaller det Jørpeland sentrum.