Staal Jørpeland IL gjenoppliver drive-in bingo

På søndag skal Staal Jørpeland IL arrangere drive-in bingo på Skallstøperiområdet på Jørpeland. Arrangøren forventer at det kan bli trangt om plassene.

Staal Jørpeland IL sin fotballgruppe hadde tidlig på 80- tallet flere ganger populære drive-in bingoer og i disse Coronatider så passer det perfekt med comeback på denne aktiviteten, skriver arrangøren på facebook.

Når det gjelder smitteverntiltak skriver arrangøren at alle innkjøp av bingokort vil skje kontantløst med Vipps. Staal sitt damelag vil selge disse, selvsagt iført gummihansker. Mens herrelaget vil ta ansvaret for at bilene er parkert i behørig avstand og at alle hensyn til smittevern ivaretas.

Arrangøren opplyser at de vil komme tilbake til premiebordet før helgen. Det vil bli kjørt minst 3 gevinster på hvert brett og 3 omganger med kr. 100,- pr. omgang.

Daglig leder i Staal Jørpeland IL, Rune Harestad, forteller at gjenopplivningen av drive-in bingoen er et resultat av at det må tenkes nytt for å få inntekter. Han legger ikke skjul på at det kan bli aktuelt med flere slike arrangement dersom det viser seg å være populært.

På 17.mai er det som tidligere kjent lagt strenge tiltak for arrangementer, så feiringen slik vi kjenner den blir det ikke i år. Harestad forteller at det er mulig de setter opp et lignende arrangement, trolig bilbingo, på 17.mai, et alternativ til leker og folketoget.

Dersom hele Skallstøperiområdet brukes tipper Harestad at det er plass til sirka 200 biler. iRyfylke er kjent med at det er flere Strandbuere som tidligere har reist over på drive-in kino på Forus Travbane. Dersom Stavangerbuen snapper opp bingoen kan det fort bli veeeldig trangt om plassen.

Legg igjen en kommentar