Stand Up på Folkets hus lørdag 28.sept

I arrangement omtalen skrives det at «denne gang sparker vi inn dørene på Jørpeland – på Folkets Hus!»

Et knippe komikere fra litt rundt om er på turné, og lørdag 28.sept samles de til en kveld fylt med latter på Folkets hus på Jørpeland.
Showet begynner 20.00 og har 18års aldersgrense.

Komikerne som samles for å gi Strandbuen en helaften med latter er Kjetil Melkevik, Raymond Falldalen, Ove Martin Mellomstrand, Trond Arnfinnsen og Thomas Sanne.

Kjetil Melkevik er primus-motor i standup-miljøet i Stavanger. Med rett under 300 opptredener har Kjetil brukt de siste 4 årene på å reise rundt i hele Norge for å opptre. Han har varmet opp for TJ Miller og Rune Bjerga, og i 2017 vant Kjetil standup-konkurransen som ble holdt under The Comedy Box Festival i Stavanger.

Raymond Falldalen har samboer og en haug med barn. Han er sliten, og det vil dere forstå. Det eneste lyspunktet i livet hans er et nervevrak av en hund. Men det er fortsatt en hund! Når Raymond snakker, vil du kjenne deg igjen. Han opptrer på scener over hele landet og har etterhvert flere opptredener på Latter i Oslo.

Ove Martin Mellemstrand fra Nærbø er alltid et spetakkel på scenen. I april i fjor vant Ove Martin prisen for beste nykommer under Comedy Box sin egen standup-festival! Han har fantastiske hverdagsobservasjoner, en vill fantasi, og en skjeggvekst som gir en hver mann misunnelse og gjør damene nysgjerrige.

Trond Anfinnsen viser oss hvordan det å være lærer er en fordel i standup-faget. Han har hatt publikum foran seg hele tiden, og nå høster han poeng for humoren sin på kveldstid også. Trond har et finurlig sinn med mye kreativitet som setter ting i perspektiv, som vi andre ikke hadde tenkt på før.

Thomas Sanne er et av de nyeste tilskuddene på standup-feltet i Stavanger. Han har en naturlig tilstedeværelse på scenen, gode punchlines og kjappe replikk. En å holde øynene opp for.

Dette er en deilig bukett med komikere som alltid leverer kvalitet! Her kan virkelig Strandbuen glede seg til mye bra!

Dersom du bruker promokoden «rekesalat» når du kjøpe billett så får du 30% rabatt. Men vær rask, det gjelder bare de første 50 billettene.

 

Konkurranse vilkår/informasjon:
• For å delta i konkurransen må du like facebookinnlegget og skrive navnet på den morsomste personen du kjenner. Kanskje en venn, kollega eller kjæresten?
• Billettene er sponset av arrangøren
• Vinnere trekkes med RandomPicker WooBox
• Vinner trekkes mandag 23.sept
• Vinner blir kontaktet av iRyfylke for informasjon som må sendes arrangøren for å få tilsendt billetter.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar