Statsministeren besøkte tirsdag Preikestolen

Stor fint besøk i går når Statsminister Erna Solberg og ektemannen Sindre Finnes gikk en privat tur til Preikestolen.

Foto: Ole Tom Guse

Norsk Folkehjelp Strand og Forsand ble invitert med for å fortelle om beredskapen i området og stilte med et mannskap på 12 personer deriblant Ole Tom Guse. Som selvsagt måtte få til et obligatorisk selfiebilde med Statsministeren.

Foto: Ole Tom Guse

På turen ble samarbeidet mellom Stiftelsen Preikestolen og Norsk Folkehjelp Strand og Forsand roset opp i skyene. Med et godt samarbeid kan de frivillige gjøre en enda bedre jobb når uhellet er ute.

DNT og Stiftelsen Preikestolen var også med på turen i tillegg til flere ordførere fra regionen, blant annet Strand ordfører Irene Heng Lauvsnes, Sola ordfører Ole Ueland og Helseminister Bent Høie.

Foto: Irene Heng Lauvsnes

Statsministeren poserte for fotografene som fulgt følget.

Foto: Ole Tom Guse

I følge Ole Tom Guse var det drøyt 6000 som gikk til Preikestolen i går hvor sirka 3-400 var på Preikestolen samtidig i det følget til Statsministeren gikk opp. Det ble meldt om kaos i området opp til parkeringen og køen på Rv13 skal på et tidspunkt i går ha gått fra Botn til avkjørselen mot Preikestolen på Jøssang.

Ingen tur uten Venstre
Venstrepolitiker og stortingsrepresentant Abid Q Raja var også på tur til Preikestolen denne dagen. Han sammen med et følge fra Stavanger Venstre. I anledning turen skrev Raja på sin facebookside at Venstre er for Preikestolen nasjonalpark og mot vindmøller i regionen.

Foto: Ole Tom Guse
Foto: Abid Q Raja

Legg igjen en kommentar