Sterk prestasjon av Suldal IL under årets Blinkfestival

Strålande innsats og gode resultat på Blinkfestivalen for skigruppa i Suldal IL!

I motbakkene i Lysebotn tidlig i forrige uke gikk det fort for alle løpere fra Suldal IL, og pallplass ble det på både Maria Lunde og Thomas Bakka. Fjerde plassen til Daniel Bakka må og nevnes, kun 8 sek. fra pallen.

I Sandnesgatene på fredag og lørdag rullet det også fort for hele suldalsgjengen. Blink er et stort arrangement med store klasser med løpere fra heile landet og også noen utenlandske. I tillegg er to og to aldersklasser samlet, og dette året var alle suldalsløperene yngst i sine klassar.

Prologtidene synte likevel at alle hang godt med i sine klasser og det blir alltid tette dueller i kvartfinalene senere på dagen.

Å komme videre fra kvartfinaleheatet der kun 5 av 12 går videre er ingen selvfølge.
Fra Suldal IL var det Daniel Bakka G11-12, Thomas Bakka G13-14, Nora Nerheim, Ella Tjøstheim og Mathea Vik J13-14 , Maria Lunde J15-26 og Ingeborg Kristensen Hoftun J19-20 som kom videre til lørdagens semifinaler.

Thomas Bakka og Ella Tjøstheim klarte også den sterke prestasjonen å gå videre til finalen i sine klasser der Thomas til slutt ble nr 6 og Ella var tett på pallen med ein flott 4. plass.

Blink Classics
Øyvind Røgenes tok førsteplassen på 50km klassisk på forrige onsdags Blink Classics Ålgård-Sandnes. Ingeborg Kristensen Hoftun gikk godt med en fin 11. plass i sin klasse på 20 kilometeren.Familien Odden stilte også sterkt her med Alf, Jone og Ingvill i mosjonsklassene.

Totalt stilte Suldal IL med 19 løpere under årets Blinkfestival:
– Agate, Tobias og Maria Lunde
– Hanna og Magnus Lunde Hoftun
– Simon, Daniel og Thomas Bakka
– Mathea og Sindre Vik
– Vilde og Ella Tjøstheim
– Nora og Silje Nerheim
– Ingeborg Kristensen Hoftun
– Øyvind Røgenes
– Alf, Jone og Ingvill Odden

Gratulerer til alle som deltok og alle som heia på langs løypene!

Link til resultater her:
http://www.blinkfestivalen.no/lister

Tekst og bilder: Stig Morten Nerheim / Suldal IL

Legg igjen en kommentar