Stor pågang hos kommunen – Stenger for kommentarer og meldinger på Facebook

Onsdag la Strand kommune ut et innlegg på facebook hvor de forteller at de ikke har kapasitet til å følge opp alle henvendelsene.

Meldingen kommer bare dager etter at kommunen også kuttet kraftig i åpningstiden på rådhusets sentralbord.

Slik er meldingen fra Strand kommune onsdag

Til Informasjon: Strand kommune sin Facebook side stenger ned for Messenger og kommentarer. Det er dessverre per nå ikke kapasitet til å følge opp alle forespørsler her. Alle som ønsker kontakt med kommunen kan henvende seg til [email protected]

Les også: Strand kommune reduserer åpningstiden på telefon

Kutt i åpningstiden skal ikke gå ut over innbyggerne

Kommunalsjef Personal og organisasjon i Strand kommune, Mette Barkved Hansen, forteller iRyfylke at alle saksbehandlere skal være tilgjengelige som før. Men endringen er at publikumsmottak og sentralbord har redusert åpningstiden sin. På grunn av koronasituasjoner er rådhuset per dags dato stengt for publikum, og mange saksbehandlere har hjemmekontor, forteller Barkved Hansen.

Publikum kan som før ta kontakt med aktuelle saksbehandlere via e-post og telefon. På hjemmesiden til kommunen finnes oversikt over ansattes e-post og telefonnummer, legger Barkved Hansen til.

Hun sier også at for å få god service hos oss er det aller best at publikum bestiller time hos aktuell saksbehandler; enten via e-post eller telefon.

Vi setter stor pris på donasjon av valgfritt beløp for å ha lest artikkelen.
*Alle donasjoner behandles konfidensielt