Strand Guitars legger ned etter 15 års drift

Foto: Strand Guitars

Strand Guitars meldte i går selv på en facebookinnlegg at de dessverre må melde oppbud. Innlegget starter med «Sorry folkens, det gjekk ikkje lenger«.

Selskapet så seg, med vemod, nødt til å legge ned etter den 15 år lange reisen.

I innlegget forteller Strand Guitars at de for tre år siden profesjonaliserte driften og gikk fra enkeltmannsforetak til aksjeselskap. De planla en ekspansjon som krevde lånefinansiering og det ble også gjorte en rekke tiltak innen produksjon og markedsføring. I starten gikk det bra for selskapet og de hadde en fin utvikling, men i høst stagnerte det og de begynte å se mørkt på det.

Etter det selskapet betegner som en fin dialog med kreditorene valgte Strand Guitars denne uken å begjære oppbud.

Videre forteller de ydmykt at de er utrolig takknemlig for alle som har kommet og handlet gitarer av selskapet. De antar selv at antallet endte på 230 bygde gitarer og de er stolt av at disse vil leve videre. De takker også de som har kommet med utenlandske gitarer på service og reperasjon hos dem.

En stor takk retter duoen til Stålverket som i alle 15 årene har huset selskapet. Selv vet de ikke hvor veien går videre, men de sitter enda på kunnskapen og kommer helt sikkert til å fortsette på et eller annet nivå.

Legg igjen en kommentar