Strand Høyre lurer på hvordan arbeidet med Jørpeland stadion går

I kommende levekårsutvalg i Strand kommune lurer Mads Hjelmen i Strand Høyre på hvordan arbeidet med den nylig vedtatte oppgraderingen av Jørpeland stadion går.

I et grunngitt spørsmål lurer Hjelmen blant annet på hvordan samarbeid innad i Staal Jørpeland IL går sammen med Strand kommune med tanke på at aktuelle disipliner får sin del av anlegget tilfredsstilt.

Les hele det grunngitte spørsmålet under

Grunngitt spørsmål førstkommende Levekårsutvalg.

Det skal nå bygges ny jørpeland stadion med kunstgress til fotball samt friidretts annlegg, med løpebane, lengdehopp, kule, diskos, høyde og stavhopp samt spydkast.

Dette er veldig gledelig og Strand Høyre lurer på hvordan arbeidet går? 

Hvordan går samarbeid innad i Staal sammen med Strand kommune mtp at aktuelle disipliner får sin del av anlegget tilfredsstilt?

Det er tidligere synliggjort at dette anlegget skal være godkjent for i det minste nasjonal konkurranse i friidrett og det er derfor viktig for oss at alle disipliner og samarbeidet i prosjektet holder fokus på dette. 

I den forbindelse ønsker vi en orientering for hvordan dette organiseres, og hvordan det sikres at anlegget blir godkjent for nasjonale konkurranser i friidrett?