Sun2 satser friskt på Jørpeland med nytt moderne solsenter

Snart blir det nytt og moderne solsenter på Jørpeland når Sun2 flyttet fra Oldeidegården til Ryfylke Elektriske sine lokaler i Rådhusgaten.

Vi har snakket med Ann-Elin Lillesund i Velvære Grossisten som driver flere av Sun2 solsentrene.

Vi har lenge lett etter et bedre egnet lokale på Jørpeland da vi har hatt ønske om å flytte. Når Ryfylke Elektriske sitt lokalet ble tilgjengelig var vi selvsagt meget interessert. Mye har endret seg med årene med henblikk på måten å bygge et solsenter, da med hensyn til romfordeling, størrelse på rom og ikke minst ventilasjon. Det nye solsenteret blir bygget etter en helt annen standard men vegger som går helt til taket, balansert ventilasjon som er spesialtilpasset og vi bygger rommene minimum 2,80 x 2,80 for at kundene skal få bedre komfort og at utstyret skal fremstå på best mulig måte.

Det nye solsenteret på Jørpeland vil ha det siste nye både innen farget lys og i forskjellige typer solarium. Det største solariet som er på plass i starten av 2020 er designet av Porsche og vil foreløpig være det eneste i sitt slag i Rogaland.

Litt om konseptet
Sun2 har som visjon å fremme helse, hygiene, trygghet og kvalitet for kundene, derfra kommer også vår logo: Sun2 med fokus på helse.

Vi ønsker å formidle vår kompetanse, kvalitet, og seriøsitet i det arbeidet vi legger ned i disse solsentrene. Helt fra vi startet dette konseptet var vår sterkeste visjon et ønske om å endre inntrykket folk flest har av et solsenter.

Vi ønsker at våre kunder skal bruke våre solsenter til å bedre sin helse. I et samfunn hvor de fleste har en jobbsituasjon som innebærer at de sjelden kommer ut i solen for å la kroppen få de helsebringende D-vitaminene før sen ettermiddag, er Sun2 solsenter tilgjengelig når kundene har tid.

Vi har lagt vekt på at kundene skal møte lyse, trivelige lokaler med høye krav til hygiene og trygghet. Våre solsentre er kontantløse og du bruker kun bank eller kredittkort ved kjøp av sol og produkter. I tillegg har Sun2 en egen App slik at du kan betale for din soletid via din egen mobil.

Alle våre solsenter er autoriserte i Solarieforeningen, har kamera/video overvåket for kundens trygghet, er innmeldt til Statens Strålevern og følger alle krav myndighetene har satt til informasjon og alderskontroll.

Sun2 Solsenter er i tillegg det eneste konseptet som kan tilby solarium med farget lysterapi kombinert med UV.

Som de første i markedet har Velvære Grossisten rendyrket bruken av farget lys i solarium. Kundene vil få en ny opplevelse ved bruk av solarium ved at de ikke bare får en vakker gyllen brunfarge, men også de helsemessige fordelene farget lyset gjør med kroppen. Behandling med rødt lys vil medvirke økt collagenproduksjon i huden.

One Comment

Legg igjen en kommentar