Tar sikte på å gjenoppta arbeidet med skateparken 1.juli

Den spanske leverandøren som utfører byggingen av skateparken i Aktivitetparken på Jørpeland er ventet å ankomme Norge 1.juli. Dette forteller prosjektleder i Strand kommune, Lasse Nag, til iRyfylke torsdag kveld.

Arbeidet med skateparken ble stanset i vinter da det plutselig kom noe kaldere vær en antatt. Aktivitetsparken var planlagt åpnet 29.november, men tidlig vinter ble prosjektet utsatt ferdigstilt til våren.

Når koronapandemien slo over hele verden i begynnelsen av mars, ble prosjektet ytterligere utsatt på grunn av reiserestriksjoner.

Nå på senhøsten gikk arbeidet med gummiunderlaget på parkour og klatreanlegget i gang igjen. Dette arbeidet er også værutsatt og kan ikke gjøres i regn. Nå ventes det på en leveranse med ny gummi som måtte erstattes etter høstens påkjenninger før dette blir ferdigstilt, forhåpentligvis i juni, forteller Nag.

Ferdigstillelsen av skateparken er ventet å ta seks uker. Så Nag håper på åpning av hele aktivitetsparken i løpet av august. Han kan dessverre ikke love noe, da det også dette arbeidet er kritisk med oppholdsvær.