Torsdag slipper ERA billetter til Morten Abel konsert på Jørpeland

ERA Konserter & Underholdning slipper torsdag kl 09.00 billetter til Morten Abel i sommerteltet på Jørpeland.

Konserten holdes fredag 26.juni i sommerteltet til ERA ved Marceliuspromonaden i Jørpelandsvågen.

Sommerteltet til ERA Konserter & Underholdning på Marceliuspromonaden i Jørpelandsvågen. Foto: iRyfylke

Even Bjørlo Kallesten i ERA, opplyser om at billettene slippes på Linticket torsdag morgen og vil bli annonsert på facebooksiden til ERA så fort salget er åpnet. På grunn av smittevernreglene er det kun 200 billetter tilgjengelig, så her må det handles kjapt om du vil sikre deg plass.

Kallesten forteller også at det de neste dagene og ukene vil annonseres flere arrangement. Noe konkret kan han ikke si, da de har mange baller i luften og ingenting er sikkert før avtaler er inngått.

Morten Abel med Thomas Gallatin

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Nå i sommer får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallantin utforsker Abel det nære duoformatet. De tar for seg låter fra Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Så du kan ikke se bort i fra at en og annen overraskelse dukker opp, i tillegg til gode kjenningene. Gled dere!