Uventet reklame fra Hundvåg i postkassene i Strand kommune

På torsdag var det flere innbyggere i Strand kommune som ble overrasket da de gikk i postkassen. Der lå det nemlig en reklameflyer fra interiørbutikken Nordavind Interiør på Hundvåg.

I lang tid har vi kunne lese om hvordan handelsstanden på Jørpeland, planlegger å utnytte den korte veien fra Hundvåg og Buøy gjennom Ryfylketunnelen. Noe som utvilsomt vil lykkes tatt i betraktning slik trafikken og besøkstallene i Jørpeland sentrum har vært de siste ukene. Men kanskje kom det litt uventet at handelsstanden på Hundvåg ser sitt syn på å appellere til kunder fra Ytre Ryfylke.

Hundvåg´s lokale interiør og møbelbutikk

Nyoppusset fasade på Nordavind Interiør på Hundvåg. Foto: Privat

Tonje Mæland i Nordavind Interiør AS så dette som en mulighet. Denne uken sendte interiørbutikken hennes ut 2500 reklameflyers til husstander i Strand kommune via Schibsted Distribusjon. Selv forteller bedriftseieren at denne muligheten hadde hun benyttet uansett om Hundvågtunnelen hadde åpent eller ikke. Men det gjør det ekstra interessant når alle fra Ryfylke kjører like forbi butikken.

Interiørbutikken ble startet i september 2018 og har siden den gang får enorm respons fra interiør og møbelinteresserte kunder. Butikken ligger i handlegata like ved Hundvågkrossen å både nå og i fremtiden er det en kjapp tur for strandbuene. Det var derfor Mæland ønsket å informere strandbuene om butikken sin, samtidig så er butikken relativt ny og det er viktig med markedsføring både ovenfor nye og eksisterende kunder.

Mæland har stor tro på at handelsstanden både på Hundvåg og i Strand vil merke at handelen går begge veier. Selv har hun vært opptatt av å hente interiør og møbler som kundene på Hundvåg tidligere måtte til Stavanger og Sandnes for å få tak i.

Legg igjen en kommentar