Vellykket sommerLAN på Forsand

Fritidsklubben på Forsand melder at det første Sommer-LAN’et var en kjempe suksess!

28 ungdommer fra 10 – 16 år hadde tatt turen til Forsand idrettshall for å delta på LAN 6-7 juli. LAN’et ble avholdt i idrettshallen som ble delt inn i 3 deler og lagt til rette for gaming område, sove område og aktivitets område. Inkludert i inngangsprisen var også valgfritt varmt måltid på lørdag ettermiddag. Her kunne deltakerne velge mellom blant annet hamburger, pizza, kyllingnuggets mm. Søndag morgen ble det servert enkel frokost. Utpå søndagen satte ungdommene selv i gang forskjellige aktiviteter som fotball og noen mer akrobatiske aktiviteter.

Jeg pratet med alle ungdommene på slutten av LAN’et og det var mange som ikke sov gjennom helgen mens noen sov mellom 1 – 5 timer, enten i gamingstolen sin eller bak på soveområdet, forteller Silje Bjørnsen, fritidsleder i Forsand kommune.

Alt i alt så hadde vi en utrolig kjekk helg sammen og VI ønsker å fortsette å ha slike LAN helger i løpet av året, som alltid blir det i høstferien, vinterferien også må vi fortsette med sommer LAN etter denne suksess helgen, utdyper Bjørnsen.

[metaslider id=»9413″]
Foto: Fritidsklubben Forsand

One Comment

Legg igjen en kommentar