Vellykket utekino på holmen lørdag

Som sikkert mange hadde fått med seg arrangerte Strand Ungdomsråd og Strand Kino utekino på Jørpelandsholmen lørdag 7.september.

Foto: Unni Petersen

Vi er godt fornøyd med lørdagen, definitivt et vellykket arrangement for kinoen og Ungdomsrådet, forteller kinosjef Roger Nybroen.

Alt det tekniske fungerte perfekt og Jørpelandsholmen viste seg å være en velegnet arena for dette opplegget. Som forventet!

Det ble en lang arbeidsdag for de kinoansatte. Kinosjefen forteller at flere inkludert ham selv arbeidet fra kl 11.30 på lørdag til kl 05.00 på morgen søndag for å få til dette. Lang, men morsom og innholdsrik dag på jobb, legger han til. Også flere fra kinoen var med denne dagen og kulturleder Trond Ole Paulsen og kulturkonsulent Unni Petersen.

Foto: Unni Petersen

Berømmer innsatsen fra frivillige
Kinosjefen berømmer frivillige for at dette gikk så bra som det gjorde. God innsats fra Norsk Folkehjelp Strand og Forsand, Strand Karateklubb, elever fra Sal og Scenegruppa på JUS, Natteravnene, IVAR bidro med litt teknisk, Vest Elektro & Automasjon AS bidro med byggestrøm, kabler og mannskap, det samme gjorde Park og Grønt i Strand kommune i tillegg til de ansatte fra kino og kulturkontoret.

Mange fant veien til holmen denne lørdag kvelden
Ekstra gøy det at så mange folk fant veien til holmen, forteller kinosjefen. Det var 350 på Askeladden og 400 på IT Chapter:Two. Han legger til at det var god flyt i inngang og utgang på arrangementet. Folk oppførte seg, de hadde varme klær, og hadde med stoler og sitteunderlag.

Kinosjefen sier også at de har fått enormt mange gode tilbakemeldinger etter arrangementet. Noe som selvsagt er hyggelig når så mye arbeid er lagt ned.

Kinosjefen legger ikke skjul på at de håper det kan skje igjen neste sommer!

Hovedbilde: Unni Petersen

Vi setter stor pris på donasjon av valgfritt beløp for å ha lest artikkelen.
*Alle donasjoner behandles konfidensielt

Legg igjen en kommentar