Vilde ønsker seg flere drillaspiranter fra 5 år – 3. klasse

Tau Drill har trening for de aller minste torsdager klokken 17.00-18.00 i gymsalen ved barne- og ungdomsskolen på Tau. Både gutter og jenter er velkommen på trening! Hvis det er mange 5-åringer som har lyst til å bli med, vil vi forsøke å lage en egen gruppe for de yngste.

Vilde har selv lenge vært aktiv driller, og håper nå å kunne få opp interessen for drill igjen blant de yngre. Å drive med drill er mye mer enn det inntrykket folk flest har. De fleste ser drill kun på 17. mai og tror at dette er alt vi øver på og kan, men vi driver svært lite med marsjering og paradedrill. Derimot deltar vi på flere konkurranser i året der de som har lyst deltar med tropp, duett og solo. Vi lærer kroppsbeherskelse, utvikling av koordinasjon, fleksibilitet, musikkforståelse, samarbeid og mye mer. Mange tenker også at dette er en idrett for jenter, men mange av de aller beste i denne sporten er gutter, så drill er for alle og vi ønsker oss enda flere gutter i drillen!

Hvis du er usikker på om dette er noe for deg, er du hjertelig velkommen til gratis prøvetime. Som drill-aspirant vil du lære grunnleggende drillteknikk, og bevegelser innenfor dans og turn.

Har du lyst til å prøve? Møt opp i treningstøy og ta med en drikkeflaske. Du får låne drillstav av oss! Send oss gjerne en melding i forkant.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på mail: [email protected], eller til drill-leder Marit Myklebust på telefon: 97130320

Legg igjen en kommentar